Evenementen in Keuken Van Leer

Wij houden wel van een (culinair) feestje en organiseren regelmatig evenementen, van wijn-
spijsproeverijen tot brunches en high teas voor speciale gelegenheden. Kom je ook?

Agenda

Rondleidingen

Een kijkje achter de schermen van onze bedrijven in de stoere setting van de Oisterwijkse leerfabriek. Maak kennis met onze filosofie, smaken en ingrediënten.

Serious Request 2018!

Voor Serious Request: Lifeline lopen drie 3FM-dj-teams in zes dagen een route van zo’n 180 kilometer naar eindpunt TivoliVredenburg. Onderweg halen ze geld op voor het Rode Kruis via allerlei te gekke acties die bedrijven en mensen in het hele land organiseren.

Op donderdag 20 december lopen de dj’s Rob en Jorien tussen 18.00 en 20.00 uur door Oisterwijk. Robèrt en team Keuken Van Leer bieden het duo een heerlijke maaltijd aan én hebben meteen een leuke actie bedacht waarmee wij op onze eigen manier ook een steentje kunnen bijdragen.

Voor iedereen die die avond namelijk óók aanschuift in Keuken Van Leer serveren we een heerlijk winters gerecht voor het schappelijke bedrag van €16,50 p.p. Per gerecht doneren we €2,50 aan Serious Request, inclusief alle dagfooi. Dus eet lekker en geef gul voor het Rode Kruis.

Wat schaft de pot?
We hebben voor de dj’s en ieder ander die aanschuift een luxe special samengesteld: gebakken diamanthaas met tarte tatin van rode ui, pastinaakcrème en rodewijnsaus. Met vooraf natuurlijk vers brood uit eigen bakkerij, van het huis!

Liever een vegetarische optie of andere dieetwensen? Geef het gerust aan bij je reservering, we denken graag met je mee.

Kom je ook?
Omdat we niemand teleur willen stellen, maar ook niet van verspilling houden, vinden we het fijn om te weten op wie we kunnen rekenen tijdens onze Serious Request-avond op 20 december. Reserveer via de knop hieronder o.v.v. ’20 december Serious Request-avond’, vanaf 18.00 uur.

Kerstbrunch

De mooiste tijd van het jaar vier je met vrienden en familie en natuurlijk met lekker eten en drinken. Met de kerstbrunch in Keuken Van Leer wordt het een zalig kerstfeest!

Datum: 25 en 26 december 2018
Tijd: 11.00-15.00 uur
Prijs: €35 p.p. | kinderen 4-10 jaar €15 p.p | kinderen 0-3 jaar gratis

Menu

 • Welkomstbubbels
 • Bourgondisch broodbuffet
  zoete en hartige broden uit eigen bakkerij, luxe beleg (vlees- en viswaren, kazen, zoet), diverse salades
 • Pastinaaksoepje
  romig en vol van smaak, geserveerd met peterselie-olie
 • Vol au vent
  favoriet van Robèrt: roomboterpasteitjes uit eigen bakkerij met ragout van gevogelte en dragon
 • Grand dessertbuffet
  assortiment van desserts en gebak uit eigen patisserie

 

Eerste kerstdag = bijna vol!

Voor eerste kerstdag zijn er nog maar enkele tafels beschikbaar, waarvoor we alleen nog telefonisch reserveringen aannemen.
Bel ons op tel. 013 203 24 51 voor meer informatie!

Tweede kerstdag = bijna vol!

Voor tweede kerstdag zijn er nog maar enkele tafels beschikbaar, waarvoor we alleen nog telefonisch reserveringen aannemen.
Bel ons op tel. 013 203 24 51 voor meer informatie!