WERKEN BIJ
KEUKEN VAN LEER

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen van ieder bezoek aan Keuken Van Leer een feestje te maken! Zie je hieronder geen vacature bij die bij je past, maar wil je ons toch laten weten dat jij onmisbaar bent in ons team? Stuur gerust een open sollicitatie naar info@keukenvanleer.com.

Werken bij Keuken Van Leer & bij Robèrt

WIE ZIJN WIJ?

bij Robèrt staat voor een complete beleving van het bakkersvak:
• In onze open bakkerij zie je live hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
• In de winkel aan het eind van die gang kun je al onze huisgemaakte producten kopen.
• In het moderne leslokaal boven de bakkerij kun je in de leer bij ons cursusteam.

Ons restaurant Keuken Van Leer is hier een verlengstuk van: hier geniet je van het goede Brabantse leven in brede zin. Échte gastvrijheid, met liefde bereide gerechten en lekkers uit eigen bakkerij zijn hiervan de belangrijkste ingrediënten.

Help jij ons groeien?
Oké, het lekkerste brood en gebak van Nederland hebben we al, net als een gepassioneerd team van vakmensen en een gaaf industrieel pand. Nu dromen we ervan om ons succes verder uit te bouwen en de beleving van onze gasten nóg beter te maken. Met extra versterking op de juiste plek geloven we dat dit kan! We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die er, samen met ons en vanuit hun eigen kracht, voor willen zorgen dat een bezoek aan bij Robèrt en Keuken Van Leer altijd een feest is. En dan is er natuurlijk ook ruimte om daar met z’n allen van te genieten en trots op te zijn!

 

 

 

 

 

 

 

HULP IN DE BEDIENING & ACHTER DE BAR (BIJBAAN/PARTTIME)

Wij zoeken per direct vrolijke versterking in de bediening en achter de bar.

Wat ga je doen?

 • Je hebt er zichtbaar plezier in om onze gasten mee te nemen in onze wereld van lekker eten en drinken. Je zorgt dat ze zich direct gezien en welkom voelen én dat ze dat gevoel de hele avond vasthouden.
 • Je zorgt samen met de rest van het team voor een vlekkeloos verloop van de avond: je bent het aanspreekpunt van de gasten, hebt oog voor hun (onuitgesproken) behoeften en draagt zo je eigen steentje bij aan een onvergetelijke bourgondische ervaring.
 • Je bent op de hoogte van onze producten, menukaarten en de laatste ontwikkelingen in het bedrijf en kunt vragen van onze gasten hierover zonder problemen beantwoorden.

Wie zoeken wij?

 • Je bent minimaal 17 jaar.
 • Je hebt bij voorkeur al (enige) ervaring in de horeca.
 • Je bent gastgericht en representatief.
 • Je werkt graag in een team en zet je hiervoor ook actief in. Oftewel: we kunnen op je rekenen – en jij op ons.
 • Je bent minimaal één avond en/of één weekenddag per week beschikbaar.
 • Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot uren en werkzaamheden.
 • Je hebt bij voorkeur al interesse in en basiskennis over food en allergenen, maar bent in ieder geval bereid om hier meer over te leren, zodat je vragen van onze gasten hierover kunt beantwoorden.
 • Je woont in de (directe) omgeving van Oisterwijk.

 

Wil je solliciteren?

Word jij er net zo enthousiast van om onze gasten een gezellige, gastvrije ervaring te bieden als wij? Mail je motivatie en een cv met recente foto naar info@keukenvanleer.com.

Afwashulp

Wij zoeken per direct afwashulp in de keuken van Kafé Van Leer. Ben jij minimaal 16 jaar, kun je hard werken en vind je het leuk om in een dynamische omgeving onderdeel uit te maken van een gezellig en loyaal team? Dan zoeken we jou!

Uren en salaris

Het aantal uren, de werktijden en dagen in de week bepalen we in overleg.  We vallen onder de horeca-cao en houden ons aan de daarbij horende loonschalen.

Wil je solliciteren?

Mail je motivatie en een cv met foto naar info@keukenvanleer.com.

Open sollicitatie

Zit er geen vacature bij die bij je past, maar wil je ons toch graag laten weten dat we jou zoeken? Stuur je motivatie en cv naar info@keukenvanleer.com.